Sist oppdatert: 26. november 2018, kl 15:18

Sikring og bruk av dine data

Versjon 1.3

Vi bruker data om deg og hva du gjør til flere formål. De viktigste er:

  • Levere den tjenesten du forventer av oss: presentere våre produkter for deg, og invitere deg til å handle hos oss.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.

Personvernerklæring Gunvaldsen & Sønn AS

Vi i Gunvaldsen & Sønn AS er opptatt av sikker netthandel og det er viktig for oss at du skal føle deg trygg når du handler på våre nettsider. Vi er opptatt av å følge gjeldende lover og regler når vi behandler de personopplysningene du gir oss.

Denne personvernerklæringen forteller hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker denne informasjonen, og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. og behandles for nettsiden takshop.no og butikksalg.

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personvernopplysninger gjennom kundeforhold hos Gunvaldsen & Sønn AS, og generelle opplysninger om hvordan vi behandler dine personopplysninger i henhold til gjeldende personvernregler.

1. Vårt ansvar og dine rettigheter

Ansvarlig for innsamling og bruk av dine personopplysninger er eierne av Gunvaldsen & Sønn AS
Du kan kontakte oss på denne adressen: Dampsagveien 10, 1408 Kråkstad.

Du kan til enhver tid få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og har rett til å be oss endre og/eller slette data om deg så fremst vi ikke er pålagt ved annen lovgivning å oppbevare disse. (Eks. ved regnskap og reklamasjon).

For å få innsyn/endre/slette personopplysninger vi har lagret om deg, send oss dine innsigelser pr. epost eller post til adressen over.

2. Innsamling, bearbeiding og bruk av personopplysninger

Hva er personopplysninger: Personopplysninger er enkeltopplysninger om faktiske og/eller personlige forhold omkring en person som det er mulig å identifisere. Det gjelder opplysninger som navn, telefonnummer, adresse og andre opplysninger som du oppgir ved å registrere deg på våre nettsider.

2.1 Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger hos Gunvaldsen & Sønn AS i samsvar med gjeldende lover og regler. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med personvernloven.
Du kan når som helst be oss slette/rette dine opplysninger, forutsatt at vi ikke er pliktet å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgiving eller andre forpliktelser vi har.
Du har rett til å trekke tilbake samtykker du har gitt oss.
Du har rett til å klage til Datatilsynet, dersom du opplever at din personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til vår personvernerklæring.

2.2 Personopplysninger ved netthandel på takshop.no

For at du skal kunne bestille varer på våre nettsider trenger vi navn, leveringsadresse, faktura-adresse, epost og mobilnummer. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende dine varer, la deg motta oppdateringer for leveringen, og for å kunne kontakte deg vedrørende din bestilling når dette er nødvendig.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/retur. Disse opplysningene arkiveres i minimum 5 år.

Du kan selv velge å opprette en bedriftskonto for å kunne logge deg på vår nettbutikk. Da lagres personopplysningene nevnt over og ditt selvvalgte passord. Denne informasjonen kan du endre når som helst selv, ved å logge deg på dine sider.

3. Informasjonskapsler (Cookies)

Oppdater informasjonskapselinnstillinger

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse benyttes til å forbedre din brukeropplevelse på nettsidene og til å huske hvem du er slik at du slipper å logge inn hver gang.
Vi benytter også tredjeparts informasjonskapsler til analyse, statistikk, og markedsføring. Se pt. 3.2 og 3.3
Oversikt over hvilke Cookies som lagres kommer lengre ned på denne siden.

3.1 Slik unngår du informasjonskapsler (Cookies)

Du skal få et varsel angående cookies når du kommer inn på siden første gang. Om du trykker på avslå, vil vi ikke bruke cookies for analyse, men vil kun bruke funksjonelle cookies. Trykket du godta og angrer? Da kan du trykke på knappen «Oppdater informasjonskapselinnstillinger» over og endre.

Om du ønsker å unngå all bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for å finne ut hvordan du gjør dette. Vær oppmerksom på at dersom du skrur av cookies vil flere funksjoner på nettsiden vår slutte å fungere.

3.2 Analyse og statistikk

Gunvaldsen & Sønn AS samler inn anonyme opplysninger om besøkende på vår nettside. Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til bruker/person. Eks. besøk, hvilke sider/produkter du ser på, hvor brukeren kommer fra. Vi samler også inn søkeord som brukes i søkemotoren på nettsiden vår. Denne informasjonen kan heller ikke spores tilbake til bruker/person.
Vi benytter verktøyet Google Analytics til dette formålet.

3.3 Markedsføring (re-targeting)

Vi benytter Cookies for å kunne vise deg relevante annonser på andre sider du besøker basert på produkter du har sett på inne på våre nettsider. Denne tekstfilen lagres lokalt hos deg, og det lagres ingen personopplysninger i den. Vi benytter Google Adwords til dette formålet. Du kan selv stoppe/hindre slike annonser når du måtte ønske. Se pt. 3.1.

3.4 Facebook pixelen (re-targeting)

Vi benytter facebook pixelen for å kunne vise deg annonser for produkter/tjenester du har sett på når du har besøkt Gunvaldsen & Sønn AS. Disse annonsene vil vises i nyhetsoppdateringen på din facebook og/eller instagram. Du kan selv stoppe slike annonser ved å endre innstillingene
for din facebook konto. For å gjør dette gå inn på brukerinnstillingen på din facebook og velg fanen annonser. Her kan du velge å skru av slik annonsering.

3.5 Disse Cookies benyttes av takshop.no

3.5.1

Følgende Cookies benyttes av webshop for å håndtere de vanlige funksjonen i webshop, slik som login, varer i handlekurv og checkout.:

woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_45c2d4e3dbc1f2e75e55d2687b31868a, PHPSESSID, __stripe_mid, __stripe_sid

3.5.2

Følgende cookies benyttes av Google Analytics for å lage anonym statistikk over besøk på nettsiden:
_ga, _gat og _gid

4. Personopplysninger til tredjepart

Gunvaldsen & Sønn AS vil ikke dele, selge, overføre eller på noen annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i denne personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke.
Samarbeidspartnere vil kunne få innsyn i utvalgte opplysninger hvor det er nødvendig for å kunne utføre tjenester for Gunvaldsen & Sønn AS. I slike tilfeller inngår databehandleravtaler for å ivareta sikkerheten.

4.1 Vi har disse samarbeidspartnerne

4.1.1 Bring

Bring levere noen ganger pakker bestilt fra takshop.no og vil derfor motta informasjon om deg. De mottar: Navn, leveringsadresse, telefonnummer og informasjon om din bestilling.

4.1.2 Datahjelpen AS

Datahjelpen AS har levert vår nettløsning og kan få tilgang på ordredata i nettbutikken dersom det er nødvendig i forbindelse med service/support på netthandelsløsningen.

5. Sikker dataoverføring

Vi overfører all data på siden vår sikkert og kryptert. Hele nettstedet går over HTTPS protokollen og benytter TLS (Transport Layer Security) for å sikre at personopplysninger ikke kommer på avveie.

6. Endringer i erklæringen

Dersom vi gjør endringer i personvernerklæringen legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom større endringer finner sted vil du bli varslet om dette.
For spørsmål og henvendelser ang. denne erklæringen ta kontakt med oss på